blog

Champions League Ottendedelsfinale: Bayern München vinder 3-0 over Lazio

I det netop afsluttede andet opgør i ottendedelsfinalen af Champions League var en af de mest omtalte kampe Bayern München mod Lazio, hvor Bayern vandt med en flot sejr på 3-0, hvilket gav dem en samlet sejr på 3-1 og kvalificerede dem til kvartfinalen billige fodboldtrøjer .

Det første mål i kampen blev scoret i det 39. minut, hvor Bayern-spillerne startede en veludført pasningssekvens, og til sidst steg Harry Kane til vejrs og headede bolden i mål, selvom han faldt, hvilket hjalp holdet med at komme foran 1-0. Det andet mål blev scoret i det 45. minut lige før halvlegens afslutning, hvor Thomas Müller også headede bolden i mål og udbyggede Bayrens føring til 2-0 ved halvlegens afslutning. I anden halvleg, i det 66. minut, fulgte Harry Kane op med endnu et mål efter en afslutning fra en Bayern-spiller, som Lazio-keeperen parerede, og bolden sprang ud, hvilket hjalp Bayern til at opnå en 3-0-føring. Bayern forsvarede også godt og lod ikke Lazio få nogen muligheder for at score mål indtil kampens afslutning, og de sikrede sig en overbevisende sejr.

Efter at have kvalificeret sig til kvartfinalen for 12. gang i de seneste 13 Champions League-sæsoner kan det siges, at Bayern er et af de mest succesrige hold i turneringens historie med 6 mesterskaber. argentina trøje Chancerne for at vinde mesterskabet i år er store, og Harry Kane har brug for en mesterskabstitel for at krone sin karriere. Denne kamp var især Harry Kanes øjeblik, og Bayerns træner udtrykte sin store glæde over sejren, selvom han var blevet såret på tæerne af begejstring før kampen.